Als je ondernemer bent dan wil je natuurlijk snel en veilig internet. Zodat jij er je medewerkers goed en efficiënt aan de slag kunnen en zodat hackers niet ongemerkt binnen kunnen komen. Er liggen tegenwoordig steeds meer digitale risico’s op de loer en dat zorgt ervoor dat bedrijven ook steeds meer gebruik maken van specialisten die kunnen helpen om de internetverbinding stabiel, snel en veilig te houden.

Glasvezel internet is er een stuk sterker

Een paar jaar geleden kwam glasvezel op en tegenwoordig maakt een groot deel van Nederland hier al gebruik van. Het zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven gebruik kunnen maken van snel internet. De overheid investeert hier ook in want een goede digitale infrastructuur eens draagt bij aan een goede economie. Als bedrijven snel en efficiënt kunnen werken, levert dat een voordeel op voor Nederlandse bedrijven ten opzichte van buitenlandse concurrenten bijvoorbeeld.

bomen, close-up, computernetwerk

Veiligheid is de prioriteit

Bij het aanmaken van zakelijke internet verbindingen komt veiligheid vrijwel altijd ter sprake. Bedrijven willen gewoon geen risico’s nemen op dit gebied en dat is meer dan terecht. Niet alleen kan het je financiële schade opleveren wanneer een hacker binnen kan komen of wanneer er data gelekt wordt. Het kan ook imagoschade voor je bedrijf opleveren. Bespaar daarom nooit op veiligheid bij het aanbrengen van een internetverbinding.

appel, apple, apple computer

De specialist voor zakelijke internetoplossingen

Het is handig als u als u ICT-vraagstukken en werkzaamheden kunnen neerleggen bij een specialist die je al jaren ervaring mee heeft. Neem daarom een kijkje op de website van datadiensten Friesland. Deze partner kan je helpen bij complexe ICT, Claude oplossingen maar ook de beveiliging van een intranet bijvoorbeeld. En gerust contact op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.