Ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om reclame te maken voor je webshop? De concurrentie is vaak moordend als je ondernemer bent met een webwinkel. Er komen steeds meer concurrenten bij, en de prijzen worden steeds lager. Daarbij wordt het ook steeds moeilijker om reclame te maken. Daarom is het belangrijk om goed onder aandacht te blijven bij je klanten, op alle mogelijke manieren. Reclame via de tape hier gebruikt om pakketjes in te pakken is daar ook een voorbeeld van.

Tape met je eigen logo erop

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor of tape met hun eigen logo erop te produceren. Of om dit te laten doen door een bedrijf dat hier gespecificeerd in is. Tape print is een bedrijf die hierbij kan helpen. Hier kan je veel diverse soorten tape bestellen, en laten bedrukken met je eigen logo of afbeelding. Dit zorgt ervoor dat je pakket direct wordt herkend door de klanten die het ontvangen, het komt professioneel over en je maakt ook nog eens reclame voor je bedrijf.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je tape gaat bestellen om je pakketten in te pakken dan pijn je veel verschillende soorten bestellen. Maar als je ervoor kiest om tape te laten bedrukken dan zijn er nog een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo moet er een afweging of een logo aangeleverd worden. Maar moet deze wel van hoge kwaliteit zijn om scherp op de tape te kunnen printen. Heeft u geen ontwerp klaarliggen? Dan kan je er ook voor kiezen om dit te laten maken door het bedrijf waar je de tape gaat bestellen.

Papiertape is ook steeds meer in opkomst

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om tape van papier te gebruiken in plaats van tape van plastic. Vooral bedrijven die een natuurlijke uitstraling willen hebben kunnen hier gebruik van maken. Het is niet alleen beter voor het milieu. Het ziet er ook nog eens goed uit en ook papiertape kan je laten bedrukken door een specialist zoals tapeprint.